spot_img
15.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăConstanțaCîțu nu e primit în Vama Veche pentru că liberalii au tăiat...

Cîțu nu e primit în Vama Veche pentru că liberalii au tăiat fondurile

-

Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei constănțene Limanu, din care face parte și satul Vama Veche, i-a transmis premierului Florin Cîțu printr-un comunicat de presă că nu e binevenit în localitatea unde a spus că vrea să-și petreacă o noapte. Motivul? Primarul PSD susține că nu a primit banii ceruți de la Consiliul Județean, condus de PNL, transmite G4media.

- Reclama -

Cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Câțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman. Sunt localități care își permit pâine și sare din banii publici! În plus, domnul Premier va avea astfel și ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localitati, premiate de managerii PNL Constanța  cu alocări financiare record!”, a scris primarul în comunicatul citat.

Replica acestuia vine după ce premierul Cîțu a spus că își dorește să petreacă o noapte în Vama Veche după relaxarea totală a măsurilor restrictive.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...