spot_img
29.1 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăcoronavirusCîțu amenință: Oprim relaxarea dacă oamenii nu se vaccinează

Cîțu amenință: Oprim relaxarea dacă oamenii nu se vaccinează

-

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi seara, că ţintele stabilite privind numărul de persoane care trebuie vaccinate anti-COVID-19 în perioada următoare trebuie atinse şi a avertizat că se poate discuta despre o „frână de mână” în ceea ce priveşte măsurile de relaxare dacă se constată că nu funcţionează campania de vaccinare.

- Reclama -

„Ele trebuie atinse, trebuie să mergem în acea direcţie, să avem aceste obiective. Dar, da, putem să discutăm şi de o frână de mână, dacă vedem că o campanie nu funcţionează, campanie de vaccinare, putem discuta de o frână de mână în această perioadă. Este important să înţelegem că avem aceste decizii astăzi pentru că lumea s-a vaccinat”, a afirmat Cîţu la Digi 24.

El a subliniat că pentru revenirea la normalitate mai repede este nevoie ca oamenii să se vaccineze.

„Pandemia nu a dispărut. Deci, să fie foarte clar: ceea ce am făcut acum este o măsură, un pas spre revenirea la normalitate, pentru că am avut o campanie de vaccinare de succes şi avem alţi indicatori care ne arată că suntem într-o perioadă bună. Dar vom evalua permanent ceea ce se întâmplă, aceşti indicatori”, a spus premierul.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...