spot_img
16.1 C
București
duminică, mai 19, 2024
AcasăAnalizeCîrstoiu: Domnule Dan, sunteţi primar. Primar general. Al Capitalei României. Sunteţi în...

Cîrstoiu: Domnule Dan, sunteţi primar. Primar general. Al Capitalei României. Sunteţi în această funcţie să faceţi, să acţionaţi, să preveniţi! Nu să staţi cu mâinile în sân şi să constataţi mecanic, robotic, cum vor cădea peste oameni clădirile neconsolidate din incompetenţă şi nepasare

-

Candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, afirmă, sâmbătă, că Nicuşor Dan este ”un observator senin al potenţialelor mii de victime ale unui cutremur”, după ce primarul general a afirmat că sunt consolidate seismic 70 din miile de clădiri cu risc din Bucureşti.

”Acesta este Primarul Bucureştiului! Un observator senin al potenţialelor mii de victime ale unui cutremur.  Domnule Dan, sunteţi primar. Primar general. Al Capitalei României. Sunteţi în această funcţie să faceţi, să acţionaţi, să preveniţi! Nu să staţi cu mâinile în sân şi să constataţi mecanic, robotic, cum vor cădea peste oameni clădirile neconsolidate din incompetenţă şi nepasare. Noi salvăm oameni la spital, ne asigurăm zi de zi că nu se întâmplă tragedii. Oamenii nu sunt cifre, domnule Dan”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Cătălin Cîrstoiu.

- Advertisement -

Candidatul PSD-PN la Primăria Bucurfeşti se referă la o recentă declaraţie a primarului general care a declarat că sunt consolidate 70 din miile de clădiri cu risc seismic din Bucureşti.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img