spot_img
12.8 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAnalizeCîrstoiu către Nicușor: Eu sunt la metrou. În fiecare zi. Ţi-am păstrat...

Cîrstoiu către Nicușor: Eu sunt la metrou. În fiecare zi. Ţi-am păstrat un loc. Hai să vorbim despre metrou! Să îţi explic de ce metroul trebuie să treacă la Primăria Capitalei!

-

Candidatul PSD şi PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu a mers, din nou, cu metroul, la ora prânzului când vagoanele sunt goale. El a adăugat că i-a păstrat un loc şi lui Nicuşor Dan ca să vorbească despre metrou şi să îi explice de ce Metrorex trebuie să treacă în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti.

„M-am dus şi azi cu metroul. Şi la ora prânzului, când vagoanele sunt goale. Şi seara, când trenurile sunt pline şi toată circulaţia din zona de nord a oraşului era blocată de un trafic infernal. Aşa că, Nicuşor, eu sunt la metrou. În fiecare zi. Ţi-am păstrat un loc. Hai să vorbim despre metrou! Să îţi explic de ce metroul trebuie sa treacă la Primăria Capitalei!”, a scris Cătălin Cîrstoiu, joi pe Facebook.

- Advertisement -

Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu a declarat, tot joi, că a mers cu metroul săptămâna aceasta pentru a arăta că Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei.

„O să repet gestul, pentru că eu consider că trebuie să fii aproape de oraş şi asta este cel mai important. Eu pacienţii nu mi i-am consultat prin internet, am avut o relaţie directă cu ei”, a mai spus acesta. Medicul a menţionat că trebuie realizată o interconectare a tuturor mijloacelor de transport în comun într-un sistem integrat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img