spot_img
10.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăAnalizeCîrstoiu: Bucureştiul a ajuns oraşul în care orice pală de vânt dă...

Cîrstoiu: Bucureştiul a ajuns oraşul în care orice pală de vânt dă peste cap totul şi aduce haosul. Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenţei şi delăsării manifestate de Nicuşor Dan

-

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cârstoiu a declarat că lentoarea şi lipsa de eficienţă a edilului general Nicuşor Dan care nu a autorizat toaletarea arborilor şi îndepărtarea copacilor uscaşi pune în pericol cetăţenii. El a mai acuzat că Dan prezintă un dezinteres total şi faţă de reabilitarea clădirilor degradate.

„Bucureştiul a ajuns oraşul în care orice pală de vânt dă peste cap totul şi aduce haosul. Şi asta din cauza lentorii şi lipsei de eficienţă a primarului general, care nu a autorizat toaletarea arborilor sau îndepărtarea copacilor uscaţi. Dar şi a dezinteresului total faţă de reabilitarea clădirilor degradate. Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenţei şi delăsării manifestate de Nicuşor Dan!”, a scris Cătălin Cîrstoiu, marţi pe Facebook.

- Advertisement -

El a mai spus că acesta este motivul pentru care este nevoie „de implicare, de lucru în echipă şi de măsuri punctuale pentru ca astfel de fenomene absolut normale să nu pună în pericol siguranţa bucureştenilor”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img