spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăEconomieAgriculturaCircotecă cu un userist după ce a fost prins într-o afacere imobiliară

Circotecă cu un userist după ce a fost prins într-o afacere imobiliară

-

Consilierul municipal Andrei Postolache, care a obţinut, ca independent, 13 la sută la alegerile din 2016 pentru Primăria Iaşi, şi-a dat demisia din USR, în urma criticilor primite după ce a votat un proiect controversat în Consiliul Local. Postolache a precizat, iniţial, că demisionează şi din CL, dar la câteva ore după acest anunţ a revenit asupra deciziei, transmite News.ro.

- Reclama -

Circoârea lui Andrei Postolache de a renunţa la calitatea de membru USR a fost luată după ce a fost criticat vehement pe reţelele de socializare cu privire la votul său din consiliu acordat unui proiect urbanistic, care prevede, între altele, ridicarea unei construcţii pe spaţiul verde din faţa Policlinicii Mari din Iaşi.

Fără votul său, proiectul n-ar fi fost aprobat de către Consiliul Local, întrucât mai mulţi reprezentanţi ai PSD, ALDE şi PMP, care deţin majoritatea în consiliu, au absentat de la şedinţă.

„La începutul săptămânii viitoare îmi voi depune demisia din Consiliul Local şi din USR. E cel mai bine pentru cauză, şi ziua de vineri m-a ajutat să ajung la concluzia asta. A fost o decizie care m-a ţinut treaz până dimineaţă, pentru că în scurta mea carieră politică am făcut întotdeauna ce am crezut că e bine şi nimic altceva. Nu m-am temut, şi nu mă tem de nimic, dar acum e timpul pentru alţii. Nu mă ţin de nicio funcţie, nu asta mă face cine sunt, şi nu aveam niciun plan de a ieşi la pensie bugetar de lux”, a scris Andrei Postolache pe Facebook.

La câteva ore după această postare, Postolache a revenit asupra deciziei şi a anunţat, tot pe Facebook, că a demisionat doar din USR, precizând că va rămâne consilier local.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...