spot_img
24.3 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăDezvaluiriCiprioții în stradă după ce un militar-criminal în serie a ucis și...

Ciprioții în stradă după ce un militar-criminal în serie a ucis și 2 românce

-

Poliţia cipriotă a demarat o investigaţie pentru a stabili dacă există mai multe victime ale criminalului în serie din Cipru, în timp ce autorităţile sunt acuzate că nu au tratat investigaţiile anterioare cu seriozitate, relatează site-ul Euronews.com conform Mediafax.

7 femei de origini străine au fost ucise.

Partidul principal de opozişie, AKEL (de stânga), a cerut demisia ministrului de Justiţie şi a şefului de poliţie.

Ministrul de Justiţie Ionas Nicolaou şi şeful poliţiei Zacharias Chrysostomou au informat că investigaţiile continuă.

Autoritățile din Cipru caută rămășițele femeii de 36 de ani din Buzău și ale fiicei sale în două lacuri, după ce un criminal în serie, ofițer în armată, a povestit anchetatorilor că a aruncat trupurile victimelor într-un lac toxic, acid, potrivit BBC.Ciprioții au ieșit în stradă vineri, acuzând autoritățile că au investigat cu superficialitate când primele femei au fost date dispărute.

Luna aceasta, corpurile a două femei, Marry Rose Tiburcio, 38, și Arian Palanas Lozano, 28, ambele filipineze, au fost descoperite. Dispariția lor a fost raportată anul trecut.
După urmărirea mesajelor lui Tiburcio, un ofițer a fost arestat sub suspiciunea de crimă.

După arestarea sa, ucigașul le-a arătat anchetatorilor un puț de mină unde au fost găsite corpurile a unei femei nepaleze și a unei femei din India.
Autoritățile acum mai caută corpurile celor două românce.
Potrivit Cyprus Mail, victimele românce sunt Livia Florentina Bunea (36 de ani) și fiica ei, Elena Natalia Bunea, care au dispărut din casa lor din Ayios Pavlos pe 30 septembrie 2016. O persoană care le cunoștea a declarat la televiziunea de stat că la acea vreme prietenii lor au devenit îngrijorați așa că au intrat în apartamentul lor, pe care l-au găsit neîngrijit, cu vase murdare în bucătărie. Hainele celor două erau încă la locul lor, în mobila apartamentului.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img