spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăDezvaluiriCioloș trădat de un consilier al său

Cioloș trădat de un consilier al său

-

Fost consilier de stat pe probleme de sănătate în Guvernul Cioloș și membru activ al alianței USR-PLUS, Raul Pătrașcu este de astăzi membru al Partidului Național Liberal, scrie Express de Banat.

- Reclama -

„Am acceptat invitaţia pentru că am considerat că pot să îmi pun mai bine în valoare ideile şi iniţiativele pentru a reforma sistemului de sănătate. Lucrez deja la un plan pe 5 piloni de reformare a sănătăţii. M-am simţit îngrădit la PLUS. Dreapta trebuie să fie unită, nu consider benefică o autosuficienţă şi un elitism. Critica trebuie să fie mereu fondată şi constructivă, nu gratuită. Am venit să îmi pun în slujba oamenilor experienţele şi ideile pe care le am. Nu vreau să iau locul nimănui. (…) Sper să treacă peste orgolii cei din PLUS şi să comunice şi să colaboreze cu partidele de dreapta”, a declarat Raul Pătrașcu.


Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, spune că i-a făcut invitația de a se alătura echipei din mai multe motive. „Filiala Timiș a PNL este o organizație deschisă, care caută oameni valoroși și care le asigură condiții de afirmare. (…) Onestitatea este o valoare la care ținem mul și o promovăm cu insistență. (…) De pe aceste poziții, de deschidere a filialei Timiș a PNL, noi astăzi îl primim în PNL pe un tânăr valoros. Avea jumătate de an la Revoluție, este un tânăr de 30 de ani care s-a format extrem de solid. Are o diplomă de licență la Yale University, o diplomă în medicină generală la UMFT, unde este și doctorand. (…) A avut și activitate politică în cadrul partidului PLUS, a coordonat campania «Oameni Noi», el încadrându-se în această categorie. Pentru toate referințele pe care le am despre Raul Pătrașcu, pentru impresia bună pe care mi-a lăsat-o de fiecare dată când am stat de vorbă, i-am lansat invitația să vină în PNL și, spre bucuria mea, a răspuns pozitiv și de astăzi este membru al PNL”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...