spot_img
22 C
București
duminică, octombrie 1, 2023
AcasămediuCioloș, somat de liberali să schimbe prefecții PSD: După Teleorman, revoltă și...

Cioloș, somat de liberali să schimbe prefecții PSD: După Teleorman, revoltă și în Giurgiu

-

Copreşedintele Organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, îl acuză pe prefectu de Giurgiu, Nina Carmen Crişu,  de obedienţă faţă de PSD, chiar dacă din noiembrie reprezintă în teritoriu un guvern tehnocrat care, prin vocea premierului Cioloş, a cerut în mod expres ca înalţii funcţionarii publici să nu facă politică. Gheorghe Ştefan a lăsat să se înţeleagă că paharul s-a umplut odată cu demiterea, în regim de urgenţă, a fostului viceprimar Alexandru Vladu, scrie Giurgiuvenii.

- Reclama -

Și PNL Teleorman prin co-președintele Eugen Pârvulescu i-a cerut premierului demiterea prefectului pe care îl acuză că este omul lui Liviu Dragnea.

CITIȘI ȘI:VIDEO/ REVOLTA IN TELEORMAN IMPOTRIVA BLONDEI LUI DRAGNEA: Jos cu prefectul PSD, Jos Mafia PSD

„Sunt profund dezamăgit de comportamentul pro PSD al unui reprezentant al Guvernului tehnocrat Dacian Cioloş. Dacă până acum am înţeles comportamentul obedient al prefectei faţă de partidul care a propulsat-o şi faţă de Guvernul Ponta, din noiembrie nu mai înţeleg obedienţa pe care o arată în continuare faţă de PSD. Mă refer aici la ultima ispravă, cea legată de rapiditatea cu care a acţionat în cazul domnului Vladu. Nu spun că nu trebuia demis, acesta cochetând de mai multe luni cu ALDE, însă rapiditatea cu care a reacţionat mă face să cred că a rămas în slujba PSD. Ştiţi cu toţii episoadele legate de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, domnul Marciu (declarat incompatibil printr-o sentinţă definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie n.n.), care o să-şi încheie mandatul, deşi trebuia demis de mai bine de doi ani de zile. Ştiţi aspectele legate de Vărăşti şi Ulmi (primari suspendaţi prin decizii ale prefectului n.n.) Cunoaştem chiar momentul vacantării domului Cuc (funcţie de consilier judeţean rămasă liberă după ce Răzvan Cuc a fost numit secretar de stat la Transporturi n.n.), când trebuia să numească un consilier PPDD şi a acceptat (prefecta) ca un post câştigat cinstit de PPDD să fie ocupat de PSD. Prin urmare, îi cer premierului Dacian Cioloş să o demită pe prefecta Crişu.”, a declarat Gheorghe Ştefan.

Copreşedintele PNL a mai declarat  că în cazul în care Guvernul nu va da curs acestei cereri este posibil să se organizeze o manifestaţie în faţa Prefecturii, cum s-a întâmplat de curând şi în Teleorman. Mai mult,  Ştefan a amintit că în aceeaşi situaţie se află şi o serie de secretari de stat giurgiuveni care continuă să facă politica PSD, deşi fac parte dintr-un guvern tehnocrat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img