spot_img
21.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăEconomieAgriculturaCioloș și niște băieți în afaceri cu fiul Vulpii prinși în crama...

Cioloș și niște băieți în afaceri cu fiul Vulpii prinși în crama La Salina Turda

-

O femeie din municipiul Turda spune că Dacian Cioloș este strâns legat de afacerile producătorului de vin Crama La Salina Turda susținând că fostul premier ar fi de fapt deținătorul cramei, iar în acte figurează ca și administrator și acționari doar niște interpuși de-ai săi. Mai mult, doamna Faur susține că terenul unde Crama La Salina își desfășoară activitatea îi aparține și că i-a fost furat cu sprijinul ”mafiei din Cluj”, scrie Gazeta de Cluj.

- Reclama -

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, societatea Crama La Salina Turda este administrată de Ovidiu Ioan Maxim ce are domiciliul în comuna Crasna din județul Sălaj, într-un sat apropiat de localitatea de naștere a lui Dacian Cioloș, respectiv Pericei. Unul dintre acționarii firmei Crama La Salina sunt Simion Mureșan, care împreună cu fratele său deține holdingul Electrogrup și care s-a asociat în afaceri cu fiul lui Virgil Ardelean, Alin. Recent, Dacian Cioloș a recunosc că se află în relații de rudenie cu fostul șef al serviciului „Doi și-un sfert”, declarând că este nepotul controversatului general. Celălalt acționar este Claudiu Sugar ce are afaceri în imobiliare și energie. Și Sugar a făcut afaceri cu fiul lui Virgil Ardelean.

Crama La Salina SRL Turda deține și o plantație de viță-de-vie, despre care Ileana Faur spune că o parte din acest teren îi aparține și că i-a fost luat ilegal pentru a-i fi întrebuințat lui Dacian Cioloș. Faptul că fostul premier ar fi legat de afacerile firmei Crama La Salina SRL Turda a fost confirmat și de către un ofițer de informații cu funcție importantă în zonă, spune fostul procuror și senator Valer Marian.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img