spot_img
8 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăhighlightCioloș nu l-a felicitat pe Patriarh de ziua numelui: Nu trebuie să...

Cioloș nu l-a felicitat pe Patriarh de ziua numelui: Nu trebuie să aşteptăm de la oameni recunoaştere

-

Premierul Dacian Cioloș nu l-a felicitat pe Patriarhul Daniel de ziua numelui. Acest lucru reiese din prezentarea făcută de siteul oficial al BOR, basilica.ro.

- Reclama -

Basilica scrie că președintele Klaus Iohannis și ministrul educației Adrian Curaj l-au felicitat pe Patriarh.

Mesajele au fost și citite joi la un Te Deum la Catedrala Patriarhală. Basilica nu pomenește de nici un mesaj din partea premierului.

Mesajul de felicitare al Preşedintelui României, E.S. Domnul Klaus Werner Iohannis, adresat Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a fost prezentat de către Sergiu Nistor, Consilier Prezidenţial la Departamentul Cultură, Culte şi Centenar din cadrul Administraţiei Prezidenţiale (…) Mesajul domnului Adrian Curaj, Ministrul Educaţiei, a fost transmis de domnul consilier Romeo Moşoiu, informează Basilica.

„Nu trebuie să aşteptăm de la oameni recunoaştere sau recompensă. O mulţime de oameni mari nu au fost cinstiţi şi recunoscuţi de contemporani, ci doar generaţiile următoare au scos în evidenţă lucrarea prin urmările ei binefăcătoare asupra societăţii. Mulţumim şi celor care împreună cu noi se ostenesc la Patriarhie, la Arhiepiscopie şi tuturor celor care ne-au ajutat şi ne ajută, pentru că în vremuri dificile sunt puţini prieteni fideli şi sinceri. În vremuri dificile se verifică multe caractere, atunci se văd oamenii ce valoare au, în sensul de verticalitate. În timpuri foarte bune totul merge bine. Deci, noi, indiferent de vremuri, bune sau rele, mergem înainte cu speranţa că Hristos, care a purtat crucea şi ne-a adus învierea, ne va ajuta”, a spus Patriarhul Daniel  potrivit Radio TRINITAS. –

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img