spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăDezvaluiriCioloș îi condamnă pe americani. Un jurnalist apropiat acuză

Cioloș îi condamnă pe americani. Un jurnalist apropiat acuză

-

Nu pot să înțeleg de ce domnul Dacian Cioloș s-a alăturat unui grup de foști demnitari europeni și a semnat o scrisoare, publicată de The Guardian, în care condamnă politica americană în Orientul Mijlociu. Nu îmi dau seama cât e de corect ca, pe de o parte, să cerem SUA să mențină trupe pe teritoriul României și să investească aproape un miliard de dolari înntr-un scut antirachetă menit să ne protejeze de amenințări din Orientul Mijlociu, iar pe de altă parte să le dăm lecții despre modul în care ar trebui să se comporte în această zonă, a scris pe facebook jurnalistul Mircea Marian, cunoscut ca un fan al fostului premier.

Nu cred că trebuie să sporim confuzia că PSD ar fi cu americanii și israelienii, iar Opoziția cu UE.Nu cred că domnul Cioloș trebuia să semneze această scrisoare, mai ales acum, în vremuri în care sprijinul SUA pentru tabăra anti-PSD este atât de important, a mai scris acesta.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...