spot_img
7.1 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăParlamentare 2016Cioloş: Există oameni cu care se poate lucra şi în PSD

Cioloş: Există oameni cu care se poate lucra şi în PSD

-

Prim-ministrul Dacian Cioloş a afirmat, într-un interviu acordat pentru Antena 3, că se simte mai puţin apropiat de programul PSD şi s-a arătat rezervat faţă de posibilitatea unui guvern de largă coaliţie, PNL-PSD, invocând faptul că USL nu a rezistat.

- Reclama -

„Nu e vorba doar de ideologie, contează să îţi asumi anumite principii. Dacă oamenii politici vor să aibă încrederea oamenilor trebuie să îşi asume ceea ce spun. Acea platformă nu este pentru a arăta anumite principii, ci a pune acele principii în practică. Există oameni cu care se poate lucra şi în PSD, dar eu am simţit o apropiere mai puţin faţă de ce îşi propune PSD să facă. Cu PNL am mai avut ocazia să lucrez, am fost şi ministru într-un guvern PNL”, a declarat Dacian Cioloş.

Întrebat dacă vede viabil un viitor guvern PNL-PSD în condiţiile în care cele două partide au colaborat anterior în cadrul USL, Cioloş a răspuns: ”A existat USL şi care a fost rezultatul?Cred că e important să se limpezească apele în România şi partidele să-şi asume lucrurile pe care le pot face”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img