spot_img
15.9 C
București
duminică, iunie 4, 2023
AcasăAnalizeCiolacu vrea un forum economic româno-german

Ciolacu vrea un forum economic româno-german

-

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni că organizarea unui forum economic româno-german, în următoarea perioadă, va contribui la intensificarea dimensiunii comerciale a parteneriatului dintre cele două ţări.

- Reclama -

„I-am mulţumit astăzi cancelarului social-democrat al Germaniei, Olaf Scholz, pentru că a fost primul lider european care s-a pronunţat public în favoarea aderării României la spaţiul Schengen. Mă bucur că România continuă să se bucure de susţinerea unanimă a tuturor liderilor de stânga din Europa şi sunt convins că împreună vom face paşi importanţi pentru ca ţara noastră să îşi câştige acest loc binemeritat. Trebuie să continuăm să lucrăm împreună pentru a dezvolta relaţiile bilaterale româno-germane, atât la nivel politic, cât mai ales la nivel economic. În acest sens, sunt convins ca organizarea unui forum economic româno-german în următoarea perioada va contribui la intensificarea dimensiunii comerciale a parteneriatului nostru”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că România poate fi „o destinaţie excelentă” pentru companiile germane care iau în calcul să îşi mute activitatea din zonele afectate de conflict.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img