AcasăPoliticaCiolacu vrea să meargă cu parlamentarii PSD să se vaccineze cu a...

Ciolacu vrea să meargă cu parlamentarii PSD să se vaccineze cu a treia doză

-

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, le cere tuturor celor 157 de parlamentari PSD sa mearga in masa sa se vaccineze cu a treia doza la centrul de vaccinare de la Romexpo.

„Dragi colegi, va propun ca maine, dupa votul din plen, sa mergem in numar cat mai mare sa ne facem cea de-a treia doza de vaccin. Cred ca societatea noastra nevoie de un asemenea gest public in fata acestui dezastru sanitar la care guvernarea nu are solutii. Au respins testarea extinsa, n-au pregatit spitalele, n-au adus medicamente anti-COVID, astfel ca vaccinarea a ramas singura solutie pentru a salva cat mai multe vieti.

Va propun sa mergem la centrul de vacinare de la Romexpo, care este cel mai mare din Bucuresti – cred ca toata lumea va intelege semnificatia alegerii noastre. Vreau sa le aratam tuturor ca PSD ramane acelas partid responsabil, mai ales in momentele cele mai grele pentru romani. Va multumesc si astept confirmarile voastre”, este mesajul pe care Marcel Ciolacu l-a transmis parlamentarilor PSD, marti.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...