spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: USR PLUS vrea desfiinţarea Secţiei Speciale pentru a nu se afla...

Ciolacu: USR PLUS vrea desfiinţarea Secţiei Speciale pentru a nu se afla frauda de la alegerile din S1

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că USR PLUS vrea desfiinţarea Secţiei Speciale de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie pentru a nu se afla frauda de la alegerile din Sectorul 1. ”Oricum se va afla adevărul”, susţine Marcel Ciolacu, care crede că Clotilde Armand are şase de 10% să termine mandatul.

- Reclama -

”Deodată, domnul ministru al Justiţiei vrea să facă sesiune extraordinară să desfiinţeze SIIJ-ul. De ce, pentru că SIIJ e în vacanţă până în septembrie, când se termină oficial ancheta doamnei Clotilde. O anunţ oficial: Oricum se va afla adevărul”, a declarat, luni seară, la Antena 3.

Întrebat dacă crede că USR încearcă să desfiinţeze SIIJ pentru a nu se afla frauda de la Sectorul, Ciolacu a afirmat: ”Bineînţeles, bineînţeles”.

Ciolacu a reiterat ideea că PSD susţine orice iniţiativă de demitere a primarului Clotilde Armand şi a precizat că aceasta are şase de 10% să-şi termine mandatul. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...