Ciolacu: USR are obligaţia să voteze LUNI pentru înfiinţarea comisiei de anchetă solicitată de PSD privind falsificarea datelor pandemiei

0

Liderul PSD MArcel Ciolacu afirmă că a fost nevoie ca “partenerii” de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei şi solicită USR să voteze pentru comisia de anchetă solicitată de PSD pe acest subiect, transmite news.ro.

”A fost nevoie ca “partenerii” de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei! Românii trebuie să afle tot adevărul, iar USR are obligaţia să voteze LUNI pentru înfiinţarea comisiei de anchetă solicitată de PSD privind falsificarea datelor pandemiei. Dacă nu vor trece de la vorbe şi acuzaţii la fapte concrete, demonstrează că sunt în continuare complici la cel mai mare jaf din istoria României!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

PSD avansat ideea înfiinţăîrii unei comisii de anchetă privind datele pandemiei, încă de când ministrul Vlad Voiculescu a afirmat că există erori de raportare a cazurilor de COVID-19.