8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăcoronavirusCiolacu susţine impunerea de restricţii persoanelor care nu doresc să se vaccineze

Ciolacu susţine impunerea de restricţii persoanelor care nu doresc să se vaccineze

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că susţine impunerea de restricţii persoanelor care nu doresc să se vaccineze anti-COVID, el argumentând că „”nu vrei să te vaccinezi, atunci intri în nişte rigori impuse ca să nu mă îmbolnăveşti pe mine, fiindcă eu am un drept la viaţă”. Ciolacu susţine că speră ca România să nu fie locul în care să apară o nouă tulpină a virusului SARS-CoV-2 adăugând, ironic, că dacă aceasta ar apărea s-au numit ”tulpina Cîţu”.

”Care e primul la drept e care-l avem, dreptul la viaţă sau dreptul de a nu avea certificat verde? Eu am dreptul la viaţă. Nu vrei să te vaccinezi, atunci intri în nişte rigori impuse ca să nu mă îmbolnăveşti pe mine, fiindcă eu am un drept la viaţă. Fiindcă nu vrei să te vaccinezi, trebuie să intri în anumite restricţii”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, în emisiunea moderată de Florin Călinescu la Prima Tv. Liderul social-democrat consideră că România nu a avut încredere în autorităţi în ceea ce priveşte vaccinarea din cauza ”dublei măsuri”, respectiv faptul că Guvernul a permis organizarea de festivaluri cu zeci de mii de oameni sau a unui congres cu cinci mii de participanţi, apoi a cerut oamenilor să ”stea în casă”. ”Nu am avut capacitatea, ca oameni politici, toţi, până la urmă, să scoatem exemplele care trebuie urmate în această perioadă. Absolut toată lumea. Sperăm să nu dăm o tulpină nouă acuma, în Europa”, a mai spus Marcel Ciolacu în emisiunea lui Florin Călinescu.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]