spot_img
31 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăPoliticaCiolacu: „Superman” a refuzat întâlnirile cu mediul de afaceri

Ciolacu: „Superman” a refuzat întâlnirile cu mediul de afaceri

-

Președintel PSD, Marcel Ciolacu, îi reproșează premierului Florin Cîțu, „Superman”, că ar fi refuzat întâlnirile cu mediul de afaceri, motiv pentru care partidul pe care-l conduce a inițiat un proiect de lege care să vină în sprijinul IMM-urilor cu măsuri concrete.

- Reclama -

Mai precis, măsurile propuse trebuie să contracareze, pe termen limitat, valul de scumpirile de preţuri la energie electrică, gaze naturale şi combustibili.

- Advertisement -

„Poate Superman va găsi totuşi timp, printre congrese sau lupte politice, să aibă întâlniri şi cu reprezentanţii mediului de afaceri. Mediul de afaceri a fost refuzat de către prim-ministru să aibă astfel de întâlniri, aşa că astăzi PSD a găsit, cum era şi normal, timpul adecvat de a avea o întâlnire cu reprezentanţii mediului de afaceri. Mai mult, am avut în discuţie un proiect de lege care să vină cu măsuri concrete de sprijin pentru IMM-uri pe o perioadă limitată de timp, dar pentru a face faţă acestui val de scumpiri, mai ales în zona energiei. Acest proiect îl vom depune mâine la Parlament, după ce vom face ultimele modificări convenite cu reprezentanţii mediului de afaceri”, a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Purtătorul de cuvânt al partidului, Radu Oprea, a explicat că acest proiect de lege prevede un mecanism de compensare pentru întreprinderi în cazul creşterii preţurilor la energie electrică, gaze sau combustibili

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img