spot_img
17.7 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalizeCiolacu: Sunt dispus să discut, în orice moment, pe parcursul acestui weekend,...

Ciolacu: Sunt dispus să discut, în orice moment, pe parcursul acestui weekend, cu liderii de sindicat din învăţământ

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că este dispus să discute, în orice moment, pe parcursul acestui weekend, cu liderii de sindicat din învăţământ şi să facă împreună toate eforturile necesare pentru a evita greva generală.

- Reclama -

„Sunt dispus să discut, în orice moment, pe parcursul acestui weekend, cu liderii de sindicat din învăţământ şi să facem împreună toate eforturile necesare pentru a evita greva generală. Am vorbit şi cu premierul Ciucă şi am garanţia că are o disponibilitate similară la dialog”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El şi-a exprimat speranţa că liderii sindicali înţeleg că această grevă „produce haos” nu numai în activitatea şcolii, ci şi în vieţile a milioane de familii.

„Credinţa mea sinceră este că putem fi toţi capabili să punem pe primul plan responsabilitatea şi luciditatea. Există cu siguranţă soluţii la care putem ajunge cu calm şi raţiune, în timp ce copiii îşi văd liniştiţi de şcoală. Cred că asta aşteaptă românii şi de la liderii politici, şi de la cei sindicali”, a precizat Ciolacu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img