spot_img
8.7 C
București
sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăALEGERI 2020Ciolacu și Dîncu ”lucrează” cu teroriștii politici ai lui Firea

Ciolacu și Dîncu ”lucrează” cu teroriștii politici ai lui Firea

-

„Negoiță (n.red-Robert Negoiță, primarul sectorului 3) se întoarce (n.red-în PSD) pentru a nu fi singur. A face parte dintr-un partid înseamnă și altceva. A avut el niște conflicte cu fosta conducere a PSD. Un proiect al nostru e să-i aducem înapoi pe cei care au avut conflicte, să le zicem așa, personale”, a declarat Vasile Dîncu, președinte al Consiliului Național al PSD, la Digi24.

- Reclama -

După pierderea Capitalei, Gabriela Firea le-a reproșat unor colegi faptul că au trădat-o, referindu-se explicit la Robert Negoiță

”Pe dreapta a existat un cumul de partide, dar pe stânga oameni care ar fi putut să facă front comun, și pe stânga unii au dorit să mă lovească alături de inamici. Atunci când și cei din familia ta te lovesc cu cuțitul în spate e mai dureros” a afirmat Firea făcând referire la faptul că Robert Negoiță îi este fin.

Ulterior, ea a susținut că i-a cerut lui Marcel Ciolacu să nu negocieze cu ”teroriștii politici, cei care au vrut să îngroape PSD”.

”Trebuie să fie pe drumul lor și noi să fim pe drumul nostru. Asta este! Mult, puțin, cât aveam, dar este al nostru. Ar fi fost o lipsă de respect față de bucureștenii care ne-au votat să ne aliem cu proprii noștri asasini, adică cu domnii Ponta și Negoiță. Să fie pe drumul lor, nu avem nimic cu ei, nu ne războim cu ei, dar nici acum să îi invităm cu mari onoruri, eventual, să facem și o pâine împreună să mâncăm”, declara Firea la aceea vreme.

”Am refuzat să fac echipă cu un om care nu a înțeles că în administrația publică, singurul lucru care contează sunt proiectele pe care le-ai livrat cetățenilor. Alegerile reprezintă momentul unui bilanț, iar dacă acest bilanț nu se vede în calitatea vieții comunității, atunci ai pierdut. Am refuzat să fac echipă cu un primar general care, în relația cu primăria pe care am condus-o și o voi conduce, a fost, în primul rând, preocupată de cum să facă astfel ca instituția pe care o reprezint să nu facă prea multe lucruri, terorizată fiind de paranoia potrivit căreia eu mi-aș fi dorit ca prin lucrurile pe care le făceam pentru Sectorul 3 să atac ulterior fotoliul de primar general”, a scris pe Facebook Negoiță, enumerând mai multe proiecte blocate de Firea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img