spot_img
8 C
București
marți, martie 28, 2023
AcasăAnalizeCiolacu și Budăi despre scumpiri: Din păcate, ce cumpăram cu 200 de...

Ciolacu și Budăi despre scumpiri: Din păcate, ce cumpăram cu 200 de lei, cumpărăm acum cu circa 300-350 lei. De aceea avem acest pachet de măsuri. Sunt vreo 12 milioane de cetăţeni români care vor fi  într-un mod sau altul beneficiari ai acestui pachet social

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi ministrul Muncii, Marius Budăi, au fost întrebaţi, sâmbătă, într-o conferinţă de presă care a avut loc în judeţul Braşov, cat cheltuie pe coşul zilnic de cumpărături, cei doi afirmând că preţurile au crescut simţitor.

- Reclama -

Marcel Ciolacu a declarat că ceea ce înainte de perioada scumpirilor costa 35 de lei, acum costă 50 de lei. ”De obicei ce cumpăram cu 35 de lei, acum te  încadrezi la 50 de lei”, a declarat Ciolacu. 

La rândul său, Marius Budăi a declarat că preţul uneiului a ajuns la 11-12 lei. 

”Uleiul a depăşit 10 lei, este chiar 11-12 lei. Obişnuiesc să merg cu soţia mea la cumpărături în fiecare sâmbătă sau duminică, când sunt la Botoşani. Din păcate, ce cumpăram cu 200 de lei, cumpărăm acum cu circa 300-350 lei. De aceea avem acest pachet de măsuri. Sunt vreo 12 milioane de cetăţeni români care vor fi  într-un mod sau altul beneficiari ai acestui pachet social”, a declarat Marius Budăi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img