spot_img
20 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăALEGERI 2020Ciolacu: Să ai toată puterea, dar să dai vina pe români pentru...

Ciolacu: Să ai toată puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul tău a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de greţos! Este prea mult!

-

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis că responsabilitatea pentru situaţia în care se află România aparţine doar şefului statului şi Guvernului PNL. El a adăugat că este „groaznic de greţos” „să ai toată puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul tău a scăpat total de sub control pandemia”, transmite news.ro.

- Reclama -

Responsabilitatea pentru situaţia în care se află astăzi România aparţine în integralitate Guvernului condus de Iohannis! Oricât de mult balet ar face preşedintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban şi gaşca sa de hoţi şi incompetenţi.  Să ai toată puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul tău a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de greţos! Este prea mult!”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.  

El aminteşte că Iohannis şi PNL au decis deschiderea şcolilor şi au ţinut neapărat să organizeze alegeri şi tot din cauza Guvernului nu mai esxistă stocuri de Remdesivir.  

Românii sau Iohannis şi PNL au deschis şcolile fără nicio măsură de protecţie necesară?! Românii sau Iohannis şi PNL au ţinut cu dinţii să fie alegeri, în aceleaşi şcoli nepregătite pentru pandemie?! Românii sau Iohannis şi PNL  sunt de vină că, deşi sunt de 10 luni la guvernare, nu mai există stocuri de Remdesivir, medicament esenţial în tratarea coronavirusului?! Românii sau Iohannis şi PNL sunt vinovaţi pentru că nu se găsesc nici măcar vaccinurile antigripale?! Sau banalul Euthyrox? Românii sau Iohannis şi PNL sunt vinovaţi că achiziţia de ventilatoare a ajuns pe masa DNA şi nu în spitale, unde trebuia?!”, mai arată Ciolacu. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...