spot_img
2 C
București
luni, decembrie 5, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: PSD va conduce România şi după 2024, indiferent dacă cu PNL...

Ciolacu: PSD va conduce România şi după 2024, indiferent dacă cu PNL sau fără PNL

-

Partidul Social Democrat va conduce România şi după 2024, indiferent dacă va fi în alianţă cu PNL sau singur, a declarat, sâmbătă, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Bacău, preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu.

- Reclama -

„Dacă vom avea maturitatea de a ne respecta ca şi parteneri – şi eu cred că nu există altă soluţie până în 2024, decât actuala coaliţie politică – vom avea o şansă şi după 2024. PSD va conduce România şi după 2024, indiferent dacă cu PNL sau fără PNL”, a afirmat preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a subliniat, în acelaşi cadru, că partidul va obţine peste 40% la alegerile parlamentare, contrazicându-l astfel pe liderul PSD Bacău, Dragoş Benea, care spusese anterior că social-democraţii au ales intrarea la guvernare şi au pierdut şansa să mai obţină un astfel de scor.

„Vorbea Dragoş că în 2024 am fi avut de ales să avem 40% la alegeri şi am ales totuşi să nu avem 40% şi să intrăm la guvernare şi să dăm această coerenţă actului de guvernare şi o eficienţă categoric aşteptată atât de către români cât şi de mediul de afaceri. Nu sunt aşa convins! Eu sunt ferm convins că, împreună, în echipă, vom depăşi 40% în 2024 chiar dacă ne-am implicat la guvernare”, a mai spus liderul PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img