spot_img
23.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalizeCiolacu: PSD susţine toate punctele din Rezoluţia Adunării ''Moldova Europeană'' adoptată la...

Ciolacu: PSD susţine toate punctele din Rezoluţia Adunării ”Moldova Europeană” adoptată la Chişinău

-

Partidul Social Democrat salută mesajul puternic pro-european transmis de Republica Moldova şi îşi afirmă susţinerea pentru toate punctele menţionate în Rezoluţia Adunării „Moldova Europeană”, adoptată în Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău, a declarat, duminică, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

- Reclama -

„România şi Republica Moldova vor fi din nou împreună, în Uniunea Europeană, într-o comunitate fără frontiere, în care vom putea să construim mai departe legături ce nu vor mai putea fi niciodată puse sub semnul întrebării de forţele anti-democratice de la Est. Calea europeană necesită eforturi, reformele ce trebuie realizate implică decizii, dar, la finalul drumului, vom fi mai aproape într-o Uniune care oferă garanţia păcii şi a unei şanse reale la dezvoltare. România va fi acolo pentru a susţine Republica Moldova în tot acest proces şi în realizarea obiectivelor menţionate în rezoluţia adoptată astăzi, şi nu numai”, a scris liderul social-democrat în postarea sa.

El a menţionat că „va continua să se implice” pentru sprijinul României acordat Republicii Moldova să fie „tot mai consistent”.

„În ultimele săptămâni, m-am întâlnit şi am discutat cu numeroşi reprezentanţi ai autorităţilor de la Chişinău şi i-am asigurat că, aşa cum am susţinut realizarea reuniunii celor două Parlamente, voi continua să mă implic pentru ca sprijinul României să fie tot mai consistent, pentru că ţara noastră reprezintă poarta de intrare pentru Republica Moldova în Uniunea Europeană”, a afirmat Marcel Ciolacu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img