spot_img
24.4 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: PSD nu va fi niciodată de acord cu propunerea făcută domnului...

Ciolacu: PSD nu va fi niciodată de acord cu propunerea făcută domnului Arafat de către ‘societatea civilă’! #Cenzura, #MinisterulAdevărului, #Scânteia nu pot deveni armele democraţiei şi ale statului de drept

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare folosind instrumente ale regimurilor totalitare.

- Reclama -

„PSD nu va fi niciodată de acord cu propunerea făcută domnului Arafat de către ‘societatea civilă’! #Cenzura, #MinisterulAdevărului, #Scânteia nu pot deveni armele democraţiei şi ale statului de drept. Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare folosind instrumente ale regimurilor totalitare”, a scris Ciolacu, peFacebook.

El a adăugat că miniştrii PSD „nu vor desemna niciun cenzor pentru propăşirea cultului personalităţii niciunui tovarăş sau vreunui alt ‘geniu al Carpaţilor'”.

„Fake-news-ul se combate printr-o comunicare corectă şi la timp, nu cu ‘experţi’ sau ‘consultanţi’ care să vâneze vrăjitoare”, a mai spus Ciolacu. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...