spot_img
33.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: PSD nu va accepta un candidat comun cu PNL la prezidențiale....

Ciolacu: PSD nu va accepta un candidat comun cu PNL la prezidențiale. Naşul acestei coaliţii a fost poporul român

-

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la Antena 3, că ”nu preşedintele Iohannis a fost naşul acestei coaliţii, ci poporul român, prin votul dat la parlamentare. Liderul PSD a mai spus că nu crede într-un candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale.

- Reclama -

”Nu preşedintele Iohannis a fost naşul acestei coaliţii. Naşul acestei coaliţii a fost poporul român”, a spus Ciolacu. 

Preşedintele PSD a precizat că înainte de guvernul PSD-PNL-UDMr s-a încercat un guvern minoritar care din punctul lor de vedere era la fel de dezastruos. 

”S-au aşezat lucrurile foarte repede, ţinând cont de contextul care ne împingea. (..) Nu şi-a dorit domnul Iohannis această coalţie, românii au hotărât”, a mai spus el. 

Întrebat dacă vor avea un candidat comun la preşedinţie, Marcel Ciolacu a spus: ”Nu cred”, precizând că la alegerile europarlamentare vor merge separat pentru că reprezintă familii europene diferite şi la locale la fel. 

”E foarte greu să cred că pentru funcţia de preşedinte, după ce ai trecut prin trei rânduri de alegeri separat, vom găsi contextul de a avea un candidat comun”, a spus Ciolacu, precizând că dacă era o abordare unitară în toate alegerile poate se ajungea şi la un candidat unic. 

”Mai ales când cunosc PSD, nu poate să accepte aşa ceva”, a mai menţionat liderul PSD. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...