spot_img
30 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Până în 2024 vom merge pe autostradă până în Moldova

Ciolacu: Până în 2024 vom merge pe autostradă până în Moldova

-

Marcel Ciolacu a afirmat că până în 2024 vom merge pe autostradă până în Moldova. Liderul PSd a adăugat că actuala coaliţie a făcut faţă numeroaselor provocări pe care le-a avut.

„Această coaliţie a făcut faţă – este loc şi de mai bine – numeroaselor provocări pe care le-am avut până acum şi am închis un an cu instabilitate politică cu cele mai mari investiţii directe. Avem exerciţiul financiar trecut, care se închide anul acesta, avem PNRR şi avem investiţiile financiare viitoare, care au deja au intrat în desfăşurare. Avem obligaţia, dacă nici acum nu se dezvoltă România, niciodată nu vom mai prinde un asemenea tren”,  a declarat Marcel Ciolacu, duminică seara la Prima News.

El a mai spus că este pentru prima oară, după 32 de ani, când se conturează realizarea autostrăzii Moldovei.

„Invoc mereu Ministerul Transporturilor, e prima oară după 32 de ani când deja se conturează autostrada Moldovei şi cred că până în 2024 vom merge pe autostradă până în Moldova. Lucruri care sunt evidente, sunt primari, sunt autorităţi locale, care au peste 20 de proiecte numai pe PNRR, în afară de proiectele pe care le au pe Anghel Saligny sau vor accesa în viitor exerciţiul financiar european”, a completat liderul PSD. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img