spot_img
23.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: ”Orban trebuie să lase bâjbâiala şi să spună clar, cu date...

Ciolacu: ”Orban trebuie să lase bâjbâiala şi să spună clar, cu date exacte, care este situaţia epidemiologică şi care este perspectiva. Se deschid sau nu şcolile?! Se fac sau nu alegeri?!”

-

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere Guvernului să transmită „cu date exacte” care este situaţia epidemiologică şi, în contextul acestei situaţii, să anunţe dacă se deschid şcolile şi dacă alegerile locale vor fi organizate pe 27 septembrie, aşa cum s-a decis, transmite news.ro.

- Reclama -

„Ludovic Orban trebuie să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia şi se impune amânarea alegerilor locale şi a deschiderii şcolilor! Septembrie vine cu aceste două mari provocări, iar Orban nu se mai poate ascunde la nesfârşit în spatele propriilor interese electorale. Trebuie să le spună românilor ce are de gând! Sunt răspunsuri care trebuie date acum, nu în ultima zi, aşa cum a făcut în toată această perioadă, când a lăsat vid legislativ de două ori din cauza incompetenţei şi delăsării Guvernului său. Orban trebuie să lase bâjbâiala şi să spună clar, cu date exacte, care este situaţia epidemiologică şi care este perspectiva. Se deschid sau nu şcolile?! Se fac sau nu alegeri?!” a scris Marcel Ciolacu sâmbătă, pe reţeaua de socializare. 

Acesta susţine că sănătatea românilor şi soarta copiilor „nu pot fi tranzacţionate electoral”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...