spot_img
39.7 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Nu îmi doresc să fiu prim-ministrul unui Guvern tras în căciulă

Ciolacu: Nu îmi doresc să fiu prim-ministrul unui Guvern tras în căciulă

-

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Brăila, că l-a deranjat foarte mult că s-a vorbit aşa de mult despre această rotaţie şi de schimbul de ministere în spaţiul public, el afirmând că nu a început nicio negociere dar este ferm convins că va fi o schimbare foarte rapidă. Nu îmi doresc să fiu premierul unui Guvern tras în căciulă, a mai spus Ciolacu, precizând că îşi doreşte un guvern eficient, cu oameni care ştiu să conducă ministere.

- Reclama -

„Nu a început nicio negociere, mi se pare şi un pic anormal, priorităţile Guvernului, a miniştrilor, în momentul în care porneşti negocieri cu atâtea luni….De aceea pe mine m-a deranjat foarte mult faptul că s-a vorbit aşa de mult despre această rotaţie şi de schimbul de ministere, în spaţiul public. Este anormal, pentru că în acel moment, eficienţa ministrului începe să scadă pentru că într-un minister nu există numai ministru, există şi un aparat întreg şi cred că a fost o greşeală, mai ales pentru cei care s-au trezit vorbind în spaţiul public”, a spus Ciolacu, întrebat dacă au început discuţiile privind schimbul de premieri între PNL şi PSD, care ar urma să aibă loc în luna mai. 

- Advertisement -

”Sunt ferm convins că va fi o schimbare foarte rapidă. Noi lucrăm deja la programul de guvernare şi o să mergem cu el pe urmă în coaliţie şi o să îl uniformizăm”, a mai spus Ciolacu, precizând că ”sunt două partide, unul social-democrat şi unul liberal şi trebuie să găsească calea de mijloc”.

”Nu cred că vor fi foarte multe negocieri. Întotdeauna din trecut trebuie să învăţăm greşelile. Eu nu îmi doresc să fiu prim-ministrul unui Guvern tras în căciulă, eu îmi doresc un guvern eficient, cu oameni care ştiu să conducă ministere”, a mai declarat preşedintele PSD.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img