Ciolacu: Nişte iresponsabili au lăsat Ministerul Sănătăţii aproape o zi fără ministru în plină pandemie

0

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri seară, că ”nişte iresponsabili au lăsat Ministerul Sănătăţii aproape o zi fără ministru în plină pandemie, pentru că s-au supărat unii membri ai coaliţiei”. Preşedintele social-democraţilor s-a referit la USR PLUS care a transmis că nu-l mai susţine pe Florin Cîţu, dar ar fi dispuşi să susţină un guvern condus de Ludovic Orban. ”A ajuns USR să conducă România după bunul plac?”, a afirmat Ciolacu.

”Acum vorbim de nişte iresponsabili care au lăsat Ministerul Sănătăţîi aproape o zi fără ministru în plină pandemie, pentru că s-au supărat unii membri ai coaliţiei”, a declarat, miercuri seară, la România Tv, Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, ”dacă Iohannis ar fi respectat spiritul şi legea Constituţiei, nu aveam de-a face cu aşa ceva”.

”A creat această coaliţie cu pierzători care nu au responsabilitate pentru vot, că nu au câştigat alegerile. (…) Vă daţi seama ce înseamnă să nu numeşti un ministru la Sănătate? Cât de iresponsabili să fii să nu participi la şedinţa de Guvern, să îţi iei jucăriile şi să pleci? Nu a spus Barna să nu fie Orban? Acum îl vor iar pe Orban? A ajuns USR să conducă România după bunul plac? Domnul Iohannis e responsabil, a vrut Guvernul sau, făcând o struţocămilă. Acum se văd efectele”, a mai afirmat Ciolacu.