spot_img
24.4 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăALEGERI 2020Ciolacu: Liberalii își doresc toată puterea. Le reamintesc că au existat alţi...

Ciolacu: Liberalii își doresc toată puterea. Le reamintesc că au existat alţi politicieni, şi la PSD, care şi-au dorit întreaga putere şi niciunul nu a sfârşit bine

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză că Partidul Naţional Liberal este ”de departe” cea mai ”nereformată” formaţiune politică din România, acuzând că liberalii promovează pe listele de candidaţi ”traseişti” şi că îşi doresc puterea pe toate palierele administraţiei. ”Le reamintesc că au existat alţi politicieni, şi la PSD, care şi-au dorit întreaga putere şi niciunul nu a sfârşit bine”, a declarat Ciolacu conform news.ro.

- Reclama -

”Noi am ales calea de a duce, de această dată, cei mai buni specialişti în Parlament, mai ales în domeniul sănătăţii, şi mă uit pe lista PNL-ului, unde au rămas traseiştii. (..) Fără nicio reţinere vă spun că PNL în acest moment este cel mai nereformat partid din România, de departe”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la B1 TV. 

”Legislaţia se face în Parlament, nu se face prin Ordonanţe de Urgenţă, pe genunchi şi improvizând” a adăugat liderul social-democrat.

El a criticat PNL, susţinând că liberalii şi doresc puterea deplină, la orice nivel al administraţiei.

”Le reamintesc că au existat alţi politicieni, şi la PSD, care şi-au dorit întreaga putere şi niciunul nu a sfârşit bine”, a declarat Ciolacu.

El a precizat că ”noua abordare a PSD” privind recrutarea de specialişti se regăseşte ”în toate judeţele şi în toate domeniile”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...