spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeCiolacu la Șantierul Naval Brăila: România produce! Din ce în ce mai...

Ciolacu la Șantierul Naval Brăila: România produce! Din ce în ce mai mult şi mai bine. Închideţi televizoarele când mai vedeţi tot felul de persoane care vă mint cu neruşinare că nu se mai produce nimic în ţară

-

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a vizitat, vineri, şantierul naval din Brăila, unde lucrează 1.350 de salariaţi, şi o fabrică cu 700 de angajaţi. „România produce! Din ce în ce mai mult şi mai bine. Închideţi televizoarele când mai vedeţi tot felul de persoane care vă mint cu neruşinare că nu se mai produce nimic în ţară”, a spus şeful Guvernului.

„România produce! Din ce în ce mai mult şi mai bine. Închideţi televizoarele când mai vedeţi tot felul de persoane care vă mint cu neruşinare că nu se mai produce nimic în ţară. Doar astăzi am fost la şantierul naval din Brăila, unde lucrează 1.350 de salariaţi, şi într-o fabrică cu 700 de angajaţi, a cărui producţie este aproape integral pentru export. Şi vă spun sincer că am fost impresionat de munca oamenilor de aici, de cât de pregătiţi sunt şi cu câtă pasiune îşi fac meseria”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook.

- Advertisement -

Premierul a adăugat că „am sărit etape importante de dezvoltare în ultimii 20 de ani”.

„Dar, ca să continuam să ne dezvoltăm şi să producem mai mult, avem nevoie de două lucruri: infrastructură şi învăţământ dual pentru a pregăti personal calificat. În ambele investim miliarde de euro din bani europeni şi guvernamentali. Suntem pe drumul cel bun!”, a conchis Ciolacu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img