AcasăPoliticaCiolacu: Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgenţă, înaintea audierii din comisii! Mandatul...

Ciolacu: Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgenţă, înaintea audierii din comisii! Mandatul lui Mihăilă este cronica unui doliu naţional

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a solicitat, marţi, retragerea „de urgenţă” a candidaturii Ioanei Mihăilă pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, înaintea audierii ei în comisiile parlamentare de specialitate, menţionând că mandatul acesteia reprezintă „cronica unui doliu naţional”.

„Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgenţă, înaintea audierii din comisii! Asta, dacă Cioloş şi USR mai au vreun dram de bun-simţ! Nu poţi propune la Sănătate aceeaşi persoană care, din iulie până în septembrie, a ignorat avertizările repetate de la specialiştii din ţară, instituţii europene şi chiar de la OMS privind dezastrul sanitar care urma să lovească România în toamnă!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Liderul PSD a susţinut că Ioana Mihăilă este unul dintre „marii vinovaţi de tragedia” în care se află ţara.

„Mandatul lui Mihăilă este cronica unui doliu naţional: zero testare extinsă, zero achiziţii de medicamente anti-COVID şi, mai ales, zero resurse pentru a pregăti spitalele de noul val al pandemiei! A veni la Sănătate – în ziua cu peste 570 de morţi! – cu unul dintre marii vinovaţi pentru tragedia în care ne aflăm, reprezintă cea mai mare bătaie de joc la adresa românilor!”, a completat Ciolacu.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...