spot_img
8.6 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: În zona euro va fi o recesiune. Eu m-am săturat să fie...

Ciolacu: În zona euro va fi o recesiune. Eu m-am săturat să fie chemat PSD la guvernare şi să devină mereu pompierul de serviciu după anumite aventuri a unor guverne nepregătite şi nerealiste

-

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Galaţi, la evenimentul Ziua Întreprinzătorilor, că nu poate să vină în faţa oamenilor cu un slogan – trebuie să ţinem cota unică – fără să explice de ce trebuie să ţinem cota unică.

”Eu m-am săturat să fie chemat PSD la guvernare şi să devină mereu pompierul de serviciu după anumite aventuri a unor guverne nepregătite şi nerealiste”, a mai spus el. ”Nu trebuie să fim reticenţi şi nu trebuie să stricăm prin ştiri că doreşte cineva să mărească taxe sau impozite. Nu doreşte nimeni, mai ales în perioadă de criză”, a dat asigurări liderul PSD.

- Advertisement -

”Am văzut  cu toţii o creştere economică de 6,5%. Trebuie să fim oneşti, această creştere economică este o reuşită a tuturor antreprenorilor din România”, a spus el, arătând că aceştia şi-au sacrificat nu numai banii ci şi timpul cu familia. 

Marcel Ciolacu a mai spus că avem o creştere a inflaţiei dar pentru prima oară nu avem şi o creştere a şomajului.

- Advertisement -

”Este îmbucurător şi trebui să menţinem acest trend şi să dezvoltăm noi afaceri şi capacităţi de producţie. În zona euro va fi o recesiune, şi aş vrea să putem construi, împreună cu dumneavoastră, climatul şi perspectiva necesare pentru ca această plusvaloare pe care o reprezintă românii să revină în ţară”, a arătat el. „

Trebuie să ne aşezăm la masă cu toţii – nu trebuie să decidă guvernanţii într-un birou sau o coaliţie sau oamenii politici. Eu am vrut să provoc un dialog cu toţi actorii sociali şi cu tot mediul de afaceri, fiindcă de această dată trebuie să creăm o perspectivă pe ternem mediu şi lung. Eu m-am săturat să fie chemat PSD la guvernare şi să devină mereu pompierul de serviciu după anumite aventuri a unor guverne nepregătite şi nerealiste”, a menţionat Ciolacu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img