spot_img
32.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăPoliticaCiolacu: În România aflată în plin val patru al pandemiei, preşedintele participă...

Ciolacu: În România aflată în plin val patru al pandemiei, preşedintele participă la sindrofii pretenţioase şi îi invită pe românii îngroziţi de teama facturilor la energie să joace golf. Celălalt inconştient, premierul dornic să se înscăuneze şef la PNL, merge pe furiş la mar

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că „în România Normală a lui Ioahnnis şi Cîţu, românii sunt iar pedepsiţi pentru ca liberalii să-şi rezolve războiul pentru putere”, iar carnetul de partid „a devenit mai tare decât certificatul COVID”. „(…) în plin val patru al pandemiei, preşedintele participă la sindrofii pretenţioase şi îi invită pe românii îngroziţi de teama facturilor la energie să joace golf. Celălalt inconştient, premierul dornic să se înscăuneze şef la PNL, merge pe furiş la mare (…) Acestea sunt preocupările binomului care conduce «în parteneriat» ţara”, susţine el.

- Reclama -

„În România aflată în plin val patru al pandemiei, preşedintele participă la sindrofii pretenţioase şi îi invită pe românii îngroziţi de teama facturilor la energie să joace golf. Celălalt inconştient, premierul dornic să se înscăuneze şef la PNL, merge pe furiş la mare, să se pozeze singur, pe o plajă pustie. Acestea sunt preocupările binomului care conduce «în parteneriat» ţara, în vreme ce, pentru români, realitatea este tot mai dramatică”, susţine Marcel Ciolacu, luni, într-o postare pe Facebook.

- Advertisement -

El afirmă că 88% dintre pacienţii cu cancer care se aflau sub tratament în 2019 au murit într-un an, ceea ce este „inuman”, „grotesc” şi „criminal”, că mai sunt doar câteva paturi libere la ATI pentru bolnavii COVID şi că „mii de români au fost îngropaţi în saci de plastic fără slujbă şi fără cei dragi alături”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img