spot_img
12.7 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: În cazul în care, doamne fereşte, nu ajung pensiile la destinaţie...

Ciolacu: În cazul în care, doamne fereşte, nu ajung pensiile la destinaţie domnul director va pleca

-

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, despre greva poştaşilor, că în cazul în care, doamne fereşte, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşta Română, crede că directorul Poştei va pleca. El a precizat că a avut o discuţie pe această temă şi le-a transmis şi ministrului Cercetării şi directorului Poştei să rezolve situaţia cât mai rapid.

Premierul a afirmat după şedinţa conducerii PSD că a avut o discuţie privind greva poştaşilor cu directorul companiei Poşta Română, în care i-a cerut să rezolve situaţia rapid. 

- Advertisement -

”Am avut o discuţie cu domnul ministru ( al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, nr) şi aseară, am avut o discuţie şi cu directorul ( Poştei Române, nr). Eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid”, a afirmat Ciolacu. 

”În cazul în care, Doamne fereşte!, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşţta Română, cred că domnul director va pleca”, a spus premierul Marcel Ciolacu, despre greva poştaşilor.

- Advertisement -

Angajaţi ai Poştei Române – aflaţi de luni în grevă generală din cauza salariilor mici – transmit individual scrisori către liderii coaliţiei de guvernare Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă prin care anunţă că au un salariu lunar de 2100 de lei net şi menţionează că le-a ajuns cuţitul la os. În scrisoare mai arată că angajaţii Poştei sunt săracii României şi lucrurile nu mai pot continua aşa.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img