spot_img
22.1 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Îmi doresc ca viitorul Guvern al României, condus de către mine,...

Ciolacu: Îmi doresc ca viitorul Guvern al României, condus de către mine, să fie despre economie şi reforme

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi, la Palatul Cotroceni, după ce a fost desemnat premier de către preşedintele Klaus Iohannis, că îşi doreşte ca viitorul Guvern al României, condus de el, să fie despre economie şi reforme. El a mai arătat că până joi, România trebuie să aibă un Guvern votat şi că îşi asumă cu toată responsabilitatea faptul că România are nevoie de aceste reforme şi de PNRR. Locul României e în UE şi în NATO, indiferent cât caută unii să ducă România către altă direcţie, drumul României este unul sigur şi cu stabilitate politică devine o certitudine”, a mai spus Ciolacu.

”În primul rând aş dori să vă transmit La mulţi ani, de ziua dvs. În al doilea rând, aş dori să îi mulţumesc domnului preşedinte al PNL, domnului Nicolae Ciucă, pentru gestul de onoare pe care l-a făcut şi nu aş dori să îi mulţumesc din postura de prim-ministru desemnat, aş dori să îi mulţumesc din postura de român, pentru că, prin gestul său, România a trecut într-o nouă etapă, a trecut într-o etapă de democraţie consolidată”, a spus preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a arătat că ”dacă Guvernul condus de Nicolae Ciucă a fost despre stabilizarea României, îşi doreşte ca viitorul Guvern al României, condus de el, să fie despre economie şi despre reforme”.

”Dacă Guvernul României condus de Nicolae Ciucă a adus şi a fost despre stabilizarea României, aşa cum aţi menţionat şi dvs, îmi doresc ca viitorul Guvern al României, condus de către mine, să fie despre economie şi reforme. În primul rând, până joi, România trebuie să aibă un Guvern votat şi pe urmă să venim la dvs pentru depunerea jurământului şi îmi asum cu toată responsabilitatea faptul că România are nevoie de aceste reforme şi de PNRR”, a spus Ciolacu.

El a precizat că ”locul României e în UE şi în NATO, indiferent cât caută unii să ducă România către altă direcţie”. 

”Drumul României este unul sigur şi cu stabilitate politică devine o certitudine”, a subliniat preşedintele PSD ”Îmi doresc să mă ridic la nivelul acestei responsabilităţi”, a mai afirmat Ciolacu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img