spot_img
8 C
București
marți, martie 28, 2023
AcasăAnalizeCiolacu îl apară pe Arafat în fața lui Rafila

Ciolacu îl apară pe Arafat în fața lui Rafila

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, exclude ideea de a susţine „distrugerea” actualului sistem de urgenţă din România, el elogiindu-l pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, pentru modul în care a pus la punct acest sistem.

- Reclama -

Întrebat joi seară, la Antena 3, de ce vrea ministrul Sănătăţii să distrugă Departamentul pentru Situaţii de urgenţă, Marcel Ciolacu a răspuns: „Doamne fereşte! Nu cred că-şi doreşte aşa ceva domnul Rafila şi cred că nu s-a exprimat corect”. Ciolacu a elogiat activitatea şefului DSU, Raed Arafat.  

„Eu, este exclus să susţin aşa ceva, să distrugi ceva ce funcţionează. Cu bunele şi relele fiecăruia dintre noi, şi ale mele, şi ale domnului Rafila… Domnul Raed Arafat a avut o performanţă în ceea ce priveşte UPU şi sistemul de urgenţă. E ceva ce performează, este eficient şi este datorită lui Raed Arafat. Haideţi să spunem adevărul! Omul care a reinventat UPU şi sistemul de urgenţă, SMURD-ul, este Raed Arafat. Să fim corecţi! Cum să strici aşa ceva?”, a arătat Ciolacu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img