spot_img
23.1 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeCiolacu ii dă replica lui Iohannis: În privința OMV Petrom, în acest...

Ciolacu ii dă replica lui Iohannis: În privința OMV Petrom, în acest moment Comisia îl contrazice pe președinte. Răspunsul venit este clar că regulamentul a fost transpus corect și fără nici o modificare

-

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pentru Economedia că Ministerul Finanțelor (PSD) a aplicat regulamentul european negociat de Ministerul Energiei (PNL), după ce președintele Klaus Iohannis a cerut Finanțelor să clarifice dacă OMV Petrom va plăti taxa de solidaritate în România.

Întrebat de Economedia cum comentează faptul că președintele Iohannis a cerut ca actul normativ privind taxa de solidaritate să fie clarificat de inițiator, adică Finanțele – minister PSD, deși el a fost negociat de ministrul Energiei – minister PNL, Marcel Ciolacu a declarat: „În privința OMV Petrom, în acest moment Comisia îl contrazice pe președinte. Răspunsul venit este clar că regulamentul a fost transpus corect și fără nici o modificare. Negociatorul din partea României a fost Virgil Popescu, ministrul Energiei. Ministerul Finanțelor a pus în aplicare ceea ce a negociat ministrul Energiei”.

- Advertisement -

Președintele Klaus Iohannis a cerut, joi, Ministerului Finanțelor, să clarifice dacă OMV Petrom va plăti taxa de solidaritate în România, precizând că actul normativ trebuie clarificat de inițiator (adică Finanțele – minister PSD) și subliniind că Ministerul Energiei (minister PNL) nu a fost consultat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img