spot_img
15.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăPoliticaCiolacu face mișto de Cîțu: Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă...

Ciolacu face mișto de Cîțu: Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu!

-

Liderul PSD, Marcel Ciolacu l-a ironizat pe premierul Florin Cîțu, după ce acesta, în cadrul videoconferinței cu prefecții, a greșit județul în care se află localitatea Biliești, spunând Suceava în loc de Vrancea.

- Reclama -

„Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu!”, a scris social-democratul pe contul de Facebook. Ciolacu a apreciat că acesta ar trebui să fie cel mai de scucces slogan al premierului.„În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenția autorităților județene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi la o lecție de geografie. Primită de la subordonații săi! Cîțu a mutat localitarea vrânceană Biliești… printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Social democratul a mai apreciat că în videoconferința cu prefecții, Cîțu a citit foile „ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate – de la nivelul funcției pe care neales o ocupă – unde sunt zonele afectate”.

„Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîțu. Și notați! Localitatea Biliești este în județul Vrancea și a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape. Localitatea Biliești este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîțu”, a mai adăugat Ciolacu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...