spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Eu promit astăzi, la Suceava, că anul acesta se vor da...

Ciolacu: Eu promit astăzi, la Suceava, că anul acesta se vor da drumul la 147,8 km din Autostrada Moldovei

-

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că promite că anul acesta se vor da drumul la 147,8 km din autostrada Moldovei.

”Indiferent cât de mult v-aţi fi dezvoltat în interiorul judeţului, dacă nu există o interconectare cu restul ţării, cu Ardealul, dacă nu trecem Carpaţii, dacă nu avem autostradă până la Bucureşti, dacă nu avem centură de la Bucureşti către Constanţa, Oltenia, Craiova, nu deschidem ţara, iertaţi-mă (..) Moldova nu are nicio şansă”, a spus Marcel Ciolacu în conferinţa de alegeri a PSD Suceava.

- Advertisement -

Marcel Ciolacu a precizat că au reuşit, împreună cu un ministru bănăţean de această dată, în sfârşit nu numai să vorbim despre autostrada Moldovei”.

”Putem vedea cu toţii un lucru palpabil. Eu la două trei săptămâni merg cu Sorin pe şantier să vedem stadiul lucrărilor. Eu promit astăzi, la Suceava, că anul acesta se vor da drumul la 147,8 km din autostrada Moldovei”, a arătat Ciolacu.

- Advertisement -

El a mai spus că s-a trecut prin Guvern centura de la Gura Humorului şi săptămâna aceasta continuarea de la A7, Paşcani-Suceava, în valoare de 9,2 miliarde lei. ”Este ultimul pas pentru a închide autostrada până la dvs”, a completat premierul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img