spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Este alegerea președintelui dacă va continua stabilitatea oferită de PSD actului...

Ciolacu: Este alegerea președintelui dacă va continua stabilitatea oferită de PSD actului de guvernare sau să arunce țara în haos

-

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pentru G4Media.ro, că ” este alegerea domniei sale dacă va continua stabilitatea oferită de PSD actului de guvernare sau să arunce țara în haos”, după ce președintele Klaus Iohannis a spus, referitor la rotativa guvernamentală prevăzută să aibă loc în luna mai, că va lua ”decizia care mi se va părea cea mai bună pentru România”. De notat că președintele Iohannis nu a făcut nici o referire la protocolul coaliției care prevede că din 25 mai viitorul premier va fi de la PSD.

Întrebat de G4Media.ro cum comentează faptul că președintele Iohannis nu a făcut trimitere la protocolul coaliției de guvernare, Marcel Ciolacu a declarat:  ”Asta am spus mereu. Nominalizarea premierului este atributul președintelui. Prin urmare, este alegerea domniei sale dacă va continua stabilitatea oferită de PSD actului de guvernare sau să arunce țara în haos”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img