spot_img
23.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăALEGERI 2020Ciolacu după condamnarea în primă instanță a fostului trezorier al PSD: Mircea...

Ciolacu după condamnarea în primă instanță a fostului trezorier al PSD: Mircea Drăghici a fost primul plecat din partid după ce am devenit eu preşedinte interimar

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că fostul trezorier Mircea Drăghici, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, a fost primul plecat din partid, după ce a venit noua conducere interimară a formaţiunii.

- Reclama -

„În primul rând nu am comentat şi nu o să comentez vreo decizie a instanţei. În al doilea rând, fostul meu coleg a plecat cred că primul din partid după ce am devenit eu preşedinte interimar al partidului”, a precizat Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că decizia ca PSD sau „cineva” să se constituie ca parte civilă într-un proces aparţine avocaţilor, juriştilor, nu preşedintelui partidului.

„A fost o decizie continuată (ca PSD să nu fie parte în dosarul Drăghici – n.r.). Era o decizie luată de fosta conducere, aşa au preluat avocaţii şi aşa s-a decis”, a precizat Ciolacu.

Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici a fost condamnat joi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la cinci ani închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de delapidare, după ce a folosit subvenţiile primite de PSD de la AEP pentru a-şi cumpăra un imobil.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...