spot_img
22.4 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăALEGERI 2020Ciolacu, duminică seară la 22: La această oră vă spun cu siguranţă...

Ciolacu, duminică seară la 22: La această oră vă spun cu siguranţă că moţiunea trece. Într-adevăr, sunt presiuni foarte mari

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că moţiunea de cenzură va trece şi că la votul asupra acestui document se vor cerne „faptele de declaraţiile politice”.

- Reclama -

„La această oră vă spun cu siguranţă că moţiunea trece. Într-adevăr, sunt presiuni foarte mari. Mă sună şi la ora asta (…) ne facem socotelile, mă sună colegii că primesc şi la această oră tot felul de oferte (…) Nu avem plecări din PSD la această oră”, a declarat Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

El a precizat că PSD, împreună cu ALDE şi PPU-SL, au 202 voturi, iar moţiunea va întruni, probabil, mai puţin de 250 de voturi, întrucât „se încearcă un boicot asupra votului” astfel încât să nu se creeze cvorum.

Liderul PSD a avut şi un mesaj către USR susţinând că, prin absenţa de la vot, acest partid ar gira „incompetenţa şi corupţia” actualului executiv.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...