spot_img
20.3 C
București
miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăALEGERI 2020Ciolacu despre viitorul guvern: Şandramaua pierzătorilor se va prăbuşi asurzitor în doar...

Ciolacu despre viitorul guvern: Şandramaua pierzătorilor se va prăbuşi asurzitor în doar câteva luni. Totuşi, preşedintele Iohannis doarme liniştit când ştie că peneliştii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul şi fugeau cu el în spate?!

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că social-democraţii nu vor vota niciodată Guvernul propus de coaliţia de centru-dreapta pe care îl numeşte „al menţinerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naţionale”.

- Reclama -

„Şandramaua pierzătorilor se va prăbuşi asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcţii a lui Orban şi Barna a învins interesul pentru soluţiile reale de a scoate România din criza sanitară şi economică. Nişte hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ţinut în lesă de Orban. Şi doi vicepremieri care aveau nevoie de nişte birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că PSD nu va vota niciodată „acest guvern al menţinerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naţionale”.

„Totuşi, preşedintele Iohannis doarme liniştit când ştie că peneliştii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul şi fugeau cu el în spate?!”, a mai spus liderul PSD.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img