Ciolacu despre scandalul voturilor furate de la S1: Să vezi cum useriștii fură voturile ca-n codru. Toți acești hoți trebuie arestați urgent! Demisia VELA pentru că ți-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoții!

0
91

Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!! Să vezi cum useriștii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la ușă, dar tu să dai vina pe alții!!!În fapt, în fața camerelor useriștii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene!, a scris pe facebook liderul PSD Marcel Ciolacu despre scandalul voturilor furate de la Sectorul 1.

Toți acești hoți trebuie arestați urgent! Demisia VELA pentru că ți-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoții! PNL este părtaș la acest furt și trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenți și hoți a organizat alegerile! Vă asigur că lucrurile nu rămân așa! Toți veți ajunge la pușcărie! Vom sesiza toate instituțiile internaționale! Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!!Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate!, mai afirmă Ciolacu.