spot_img
9 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăAnalizeCiolacu despre scandalul Rafila-Arafat

Ciolacu despre scandalul Rafila-Arafat

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat vineri că a discutat cu ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, despre proiectul de lege pentru reorganizarea MAI, în care asistenţa medicală de urgenţă ar urma să fie coordonată de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. ”E normal să lăsăm în interiorul Guvernului întâi să se discute aceste lucruri. De asemenea, este normal să existe şi păreri diferite”, a mai spus Ciolacu, precizând că trebuie normal să aibă şi avizul Ministerului Sănătăii, deoarece vizează şi o activitate pe care o desfăşoară în prezent ministerul.

”Nu m-am uitat pe proiectul de lege, am avut doiscuţii cu domnul Rafila, urmând să continuăm discuţiile, dar e normal să lăsăm în interiorul Guvernului întâi să se discute aceste lucruri. De asemenea, este normal să existe şi păreri diferite, importantă este decizia”, a mai spus el. 

- Advertisement -

Ministerul de Interne a supus dezbaterii publice un proiect de lege care vizează reorganizarea instituţiei, iar potrivit prevederilor documentului asistenţa medicală de urgenţă ar urma să fie coordonată de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.  

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, acuză că nu a fost informat despre acest proiect, ba mai mult, ministerul pe care-l conduce nu se află pe lista instituţiilor avizatoare.  

- Advertisement -

Rafila susţine că opoziţia sa nu are legătură cu persoana medicului Raed Arafat, ci cu activitatea medicală, care este finanţată de către Ministerul Sănătăţii. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img