spot_img
28.1 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăPoliticaCiolacu despre Dragnea: Nu cred că dorește să devină un instrument al...

Ciolacu despre Dragnea: Nu cred că dorește să devină un instrument al lui Iohannis de a face un presupus scandal în PSD

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că nu se teme de Liviu Dragnea, odată ce acesta a fost eliberat din panitenciar, şi consideră că ostul lider al PSD nu doreşte să devină ”un instrument al lui Iohannis de a face un presupus scandal”.

- Reclama -

”În acest moment nu mai este membru de partid. În statut este prevăzut un astfel de lucru – în cazul în care eşti condamnat, automat nu mai eşti membru de partid”, a adăugat Marcel Ciolacu, precizând că, ulterior, nu este exclusă reprimirea lui Dragnea în partid.

”Să ştii că fiecare dintre noi suntem vremelnici în această poziţie de şef al PSD. Nu cred că domnul Dragnea îşi doreşte în acest moment un scandal fals în interiorul PSD, mai ales cu acel vârf de lance domnul Codrin Ştefănescu (…) Dragnea, ca Ciolacu, e plin de defecte, ca mulţi lideri, dar nu cred că e un om prost şi nu cred că doreste sa devina un instrument al lui Iohannis de a face un presupus scandal”, a mai declarat prşedintele PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...