spot_img
37.2 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăPoliticaCiolacu despre declarațiile lui Dragnea: Ştie lucruri concrete – a fost la...

Ciolacu despre declarațiile lui Dragnea: Ştie lucruri concrete – a fost la mese cu Coldea, cu Kovesi, Maior – eu nu-i cunosc. Ceva infiltraţii am făcut, dar la coloană…

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, miercuri seară, declaraţiile fostului lider social-democrat Liviu Dragnea. Referindu-se la acuzaţia că PSD ar fi infiltrat, Ciolacu a afirmat: ”Ceva infiltraţii am făcut, dar la coloană”. ”N-am luat decizii politice în viaţa mea cu un şef de la servicii”, a mai afirmat Ciolacu, adăugând că s-a săturat de aceleaşi ”poveşti”.

- Reclama -

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri seară, la România TV, despre acuzaţiile lui Liviu Dragnea şi a afirmat: ”Aş dori să-i urez multă sănătate şi toate aprecierile pentru lucrurile bune pe care le-a făcut pentru PSD. Nu este este primul lider al PSD sau al altor partide, care din postura de fost preşedinte şi-a lansat un alt partid. Nu pot să-i urez succes că înţeleg că din acest moment suntem adversari politici” .

- Advertisement -

Referindu-se la acuzaţia lui Dragnea că PSD este infiltrat, Ciolacu a declarat: ”Ceva infiltraţii am făcut, dar la coloană…Nu vreau să intru în aceste scuze”.  

Ciolacu crede că, dacă LIviu Dragnea ştie lcururi concrete să le spună public, dar să nu mai facă jumătăţi de afirmaţii.  

- Advertisement -

”Ştie lucruri concrete – a fost la mese cu Coldea, cu Kovesi, Maior – eu nu-i cunosc. Nu am avut legături. Cum să aduci acuze. De ce n-ai luat masa să o răstorni…Ştie lucruri concrete? Să vină să le spună românilor”, a mai afirmat Ciolacu.  

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img